tirsdag 30. mai 2017

Snart sommerferie jo

Vel, da var også denne dagen straks på hell!
Dagen har gått fort, strikkeklubben var helt okey, heldigvis! Jeg skjermet meg mest mulig for en som på en måte gjør meg litt dårlig, det kommer så mye sykdomsprat fra henne og det orker jeg ikke! Noe er jo greit, selvfølgelig, men som en av de andre sa når bare noen få av oss var kommet så kommer vi jo dit for å ha det hyggelig, for å prate om koselige ting, og noen ganger også alvorlige ting, så absolutt, men vi kommer ikke dit hovedsaklig for å prate sykdom! 

Dessverre er det bare to ganger igjen før det er sommerferie der, det blir leit det! Da skal det faktisk være stengt helt til skolen starter igjen, det er lenge det! Er det noe som burde være oppe i sommerferien så er det jo sånne tiltak! Men samtidig så må jo Blomsterdamene få sine høyst velfortjente ferieuker da! 

Resten av dagen har gått til, eeh, ikke så veldig mye egentlig. Har lest en del og glodd på tv, ingen bombe der akkurat, hahaha:p Var en liten tur på butikken i sted, fikk så lyst på sånne sjokoladecookies fra Aunt Mabel`s, de er så gode!:p

I morgen skal jeg på tur med de beste turvennene jeg vet om, nemlig Humlen og vofsen hennes! Hvor vi skal gå aner jeg ikke, det skulle hun tenke litt på, så jeg er spent på hvor vi ender opp! Heldigvis skal det være opplett når vi skal ut og gå da, regn gjør jo for såvidt ingenting men samtidig så er det jo greiest å gå i oppholdsvær når vi skal gå og prate!

Nå skal jeg spise litt kvelds og glo litt mer på tv:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar