lørdag 20. mai 2017

En lang dag

Kvelden i går ble veldig lang, jeg slet litt med å samle meg helt igjen. Det var veldig lett å falle ut i tankeelven, mye vanskeligere å bli på land! Konsentrasjonen var elendig, så det ble en salig blanding av tv, strikking og lesing.

Kvart over elleve ringte Pinnsvinet, hun var ikke klar over at klokken var så mye, det var heller ikke jeg. Eller, jeg hadde sett det men ikke tenkt så mye mer over det:p Og siden jeg ikke var så veldig trett tok jeg telefonen, i den andre enden var det en litt pratesyk nabo og dermed var det gjort! Det var nemlig mye enklere å bare koble ut dagen ved å prate med henne enn å tenke på at jeg burde komme meg i sengs etterhvert:p Endte med at vi pratet i nesten en hel time før vi reagerte på hvor mye klokken var blitt, hahaha! Når vi sa god natt hadde vi også avtalt at vi skulle prate sammen når vi hadde våknet og finne ut om vi skulle gjøre noe sammen.

Natten var så som så, jeg sovnet vel fort når jeg endelig kom i seng, det var heldigvis ikke noe problem! Det som verre var, var at marerittene dukket opp igjen, all skylden på det legger jeg på læreren jeg så i går! Heldigvis har jeg en god verktøykasse som funker, og som iallfall av og til dukker opp mens jeg sover! I natt var det Humle-vofsen som dukket opp, det gjør hun innimellom, spesielt når drømmer blir til mareritt! Det endte opp med at vi var på tur, vi har nemlig et magisk flygende teppe og det er veldig greit å fly rundt på, hahaha! 

Dagen i dag har også vært lang, men heldigvis på en helt annen måte! Pinnsvinet og jeg endte opp med å dra på en liten biltur hvor målet var å spise is ved sjøen, det var veldig koselig! Dessverre var ikke været med oss og det gikk fra deilig varmt, dog overskyet med faretruende regnskyer, til isendes kaldt og kraftig vind! Men turen var koselig, været var jo ikke så veldig nøye egentlig!:p Ettermiddagen har vært full av løping, herjing og latter, alt for mye av de to første men den "straffen" tar jeg mer enn gjerne for det er veldig verdt det! Kom ikke hjem før langt ut på kvelden og nå ser jeg at klokken er så mye at jeg vanligvis pleier å være på vei til sengen. I kveld er jeg langt unna å klare det, vurderer nemlig å spise pittelitt kvelds til tross for at det er litt i det seneste laget:p Men det er greit, dealen til Humlen og meg er jo at jeg skal legge meg når jeg er veldig trett, og der er jeg ikke helt ennå:p

Nei, jeg får nesten lage litt kvelds om jeg skal ha noe, jeg har nemlig ingen planer om å sitte her i hele natt!:p Og så håper jeg at jeg får sove betraktelig bedre i natt enn hva jeg gjorde natt til i dag! Håper du får en god natt!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar