søndag 18. juni 2017

Da var det gjort!

Puuh! kaken ble veldig god! jeg smakte nemlig på den i sted, kanskje litt i søteste laget men det gjør jo ingenting, det er jo sjokoladekake!:D

Kvelden ble ikke helt som planlagt, sånn går det når det kommer besøk som inviterer seg selv, hihi:p Men det har vært en koselig kveld da! Jeg har også skravlet med Pinnsvinet en times tid, hun fikk høre hva jeg hadde skrevet til avklaringsfyren for jeg trengte å lese det høyt for noen. Hun syns det var godt skrevet og at jeg gjerne kunne sende det til ham! Så det gjorde jeg, og det er veldig deilig å ha det ute av verden altså! 

Men nå er det på tide og krype opp i loppekassen! Jeg er sliten og beina er ikke så veldig blide dessverre... Morgendagen blir nok veldig lang, kanskje litt for lang, men samtidig så skal jeg bare gjøre ting jeg selv vil og ingenting annet! Det er bare gode ting som skjer og det er veldig godt å kjenne kjenner jeg! Jeg gleder meg spesielt til å tilbringe litt tid med Blomsterdamene, de to er virkelig gode og herlige mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar