onsdag 14. juni 2017

Latter, tårer og gode råd

Jeg klarte ikke å komme meg i seng før akkurat 01.00 i natt, ikke bra! Ihvertfall ikke når jeg våknet allerede 06.57 og trodde klokken var enda mer så da slo jeg på både radio og taklys uten å sjekke... men når jeg så tallene lyse mot meg på telefonen gikk taklyset fort av igjen og jeg krøp under dynen med store planer om å sove mer! etter mye om og men så fikk jeg faktisk sove litt til men det var ikke så veldig god søvn. Halv ni ble jeg dratt ut av søvnen og var ikke akkurat så veldig blid, eller våken:p Men det hjalp å våkne litt, jeg ble liggende i sengen til litt over ti, da var jeg så sulten at jeg bare måtte stå opp og spise frokost. Og så skulle jeg jo til Humlen og måtte jo gjøre meg klar sånn at jeg slapp å stresse!

Hos Humlen var det både latter og tårer og ikke minst mange gode råd fra henne! hun fikk lese det jeg hadde skrevet om møtet på mandag, jeg klarte heldigvis å bli ferdig med det i går kveld:p og så snakket vi masse om det. Vi konkluderte vel mer eller mindre at det ikke er noe for meg, jeg mangler noe veldig viktig - nemlig energi. Nå har jeg jo prøvd noe, det er jo et stort + poeng i forhold nav og søknad om uføre. Men om vi skal søke om ufør så må fastlegen min være med på det, derfor skal jeg stikke innom legekontoret på fredag og se om Sjefsengelen er der og se om jeg får pratet litt med henne. Vi drev jo nemlig og visket og tisket sammen i høst om muligheter for å få gå til Marihønen selv om hun ikke er fastlegen min ennå. Hun vil jo bli det med tid og stund og derfor tenker jeg at jeg vil sjekke muligheten for å ha henne med fra starten av når det gjelder dette. Forhåpentligvis er Marihønen like god som Solstrålen i å skrive legeerklæringer!:D

Litt bursdagsprat ble det også på slutten av timen, det er ikke lenge til min dag men jeg aner ikke hva jeg skal finne på, bortsett fra å spise masse sjokoladekake, sjokolade og muligens et par is, hihihi:p så da måtte jeg jo spørre henne om råd, hun er nemlig en skikkelig bursdagsdame:D Humlen foreslo kino og det er jo egentlig en strålende ide! men det var ikke så veldig mye spennende som er på lerretet da, om jeg ikke vil se en barnefilm, noe jeg forsåvidt godt kan gjøre da:p Hun sa så fint at det er jo min dag og jeg har lov til å gjøre akkurat hva jeg vil! Hun og Solstrålen har klart og få opp øynene mine når det gjelder min egen bursdag, før var det nemlig en dag jeg absolutt ikke var særlig glad i! Men i år kjenner jeg faktisk at det er helt greit at den dagen nærmer seg, og det er veldig deilig det!

Når timen hos henne var over gikk jeg til Pinnsvinet, hun var på jobb og vi hadde avtalt at jeg kunne sitte på hjem igjen. Hun ble værende på jobb litt lengre enn hva hu hadde sagt til meg at hun skulle men heldigvis hadde jeg strikketøyet med meg. Når vi kom oss hjem fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe annet enn å være inne, så derfor spiste jeg litt havregryn før jeg la ivei ut på tur. Sovemonsteret måtte for all del ikke klare å fange meg! Jeg var ute og gikk i ca 50min, inkludert litt vandring inne på butikken da:p Det var veldig deilig ute, solen skinte jo faktisk! Når jeg kom hjem landet jeg på yogamatten og gjorde litt yoga og strekking. Og det har funket, sovemonsteret klarte ikke å ta meg denne gangen! moahahaha!:p

I morgen skal jeg på tur, en ganske lang tur faktisk, men heldigvis ombord i en buss da:p Vi skal fryktelig langt avgårde men jeg tror også det blir veldig koselig! Både Blomsterdamene og Snehvit skal være med og det er jeg grådig glad for!

Nå skal jeg strikke litt, kanskje til og med bli ferdig med enda en sokk! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar