torsdag 1. juni 2017

Starter sommeren med feber...

Live er slått ut av feber... skjønner ikke hvorfor men jeg ble full av det i går kveld, utrolig kjedelig altså! Dagen i dag har blitt tilbrakt på sofaen og jeg har sovet iallfall tre ganger, har nesten 39gr, det er jo ikke så veldig mye men samtidig så kjennes det veldig godt! 

Hvorfor jeg har fått feber nå er ikke så godt å si, ikke har jeg vært sammen med noen syke heller. Jeg pleier ikke å ha det mer enn en gang hvert fjerde-femte år, om ikke enda lengre mellomrom, og jeg hadde det i fjor, så at det kom nå er et lite mysterium...

Jaja, jeg har heldigvis ingen avtaler jeg må avlyse, Fysio-damen har nemlig allerede avlyst morgendagen. Og pinsehelgen, ja, den skal være veldig stille og rolig!

Jeg måtte forresten sjekke helsenorge.no i dag siden det er 1.juni. Var ikke kommet noen mail om det men jeg måtte bare sjekke likevel, håpet var at jeg skulle se Marihønens navn som fastlege men det er fremdeles Raketten som er det... Hun er tydeligvis populær siden ingen vil bytte henne ut og det er jo veldig bra sånn sett da! Men samtidig så er det grådig irriterende for oss som venter! Jeg har jo faktisk fulgt med i nærmere ett år nå, jeg begynte nemlig med det dagen Solstrålen fortalte at hun skulle slutte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar