torsdag 22. juni 2017

Sluttrapport med flere feil

I dag fikk jeg sluttrapporten fra avklaringsfyren, siden jeg ikke kunne komme innom han på tirsdag fikk jeg tydeligvis ingen ny sjanse sånn at vi kunne gjennomgå den sammen, ikke engang en telefonsamtale fikk jeg... neida, han bare skrev den og sendte den til både NAV og meg... Den har flere feil i seg, blant annet så skriver han - Dahl presiserer at 2 timers aktivitet/arbeidsmengde pr uke er max deltakelse i avklaringstiltaket. Hun forteller at hun gjerne kan mestre økt mengde, men da med større fare for at det går utover helse. Altså, det med antall timer stemmer men jeg har ikke sagt at jeg gjerne kan mestre økt mengde, det er helt feil! Jeg husker ikke ordrett hva jeg sa, dessverre, men det var ihvertfall ikke det han skrev!
Videre har han skrevet opptil flere småfeil, det er litt irriterende men samtidig så er det ikke så mye å gjøre, for rapporten er jo allerede sendt til nav-damen! Heldigvis har han skrevet at jeg ikke hadde mulighet til å stille til sluttsamtale og at kopi av rapporten dermed er sendt meg pr. post. 

Jaja, samme kan det være. Nav-damen min er heldigvis, ut ifra det jeg har opplevd, en oppegående dame og dessuten så har hun jo korrekte opplysninger fra før av. Lurer hun på noe så er jeg også veldig sikker på at hun spør meg eller Humlen!

Nå har jeg forresten hatt aktivitetsklokken min i et døgns tid, det er grådig gøyt å ha! Ulempen er at jeg kan riste på hånden for å få skrittelleren til å rulle, hehe:p Fordelen er at den er mer stabil enn skrittelleren i telefonen og i dag så har jeg gått ca. 8.500 skritt!:p 

I morgen er det heldigvis fredag! Fysio-damen har dratt til det store utlandet så jeg har ikke time hos henne. Istedenfor trening så skal jeg på shopping, trenger nemlig en ny ytterjakke og jeg vet om en sportsbutikk som har salg!:D I tillegg har jeg sånn delvis avtale med Pinnsvinet om å titte innom jobben hennes, men det kommer litt an på hva jeg ender opp med å finne på da. 

Tror det er tid for å spise litt kvelds, muligens jeg rett og slett tiner et lite stykke sjokoladekake og har det som dessert, hihihihi:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar