torsdag 29. juni 2017

Junis siste torsdag

For en varm dag det har vært i dag! Ikke at jeg klager altså, det mener jeg ikke! jeg er nok bare litt i sjokk slik som resten av Bergen! hahaha!:p

For første gang i år har jeg vært ute og gått i t-skjorte! ok, det var ull, men det var fordi jeg var ute på tur da:p Det blåste friskt men det var helt greit for det var faktisk veldig, veldig deilig! Det var så og si helt overskyet men jeg var lur og smurte meg inn med masse solkrem med faktor 50, for solen skinte jo gjennom skyene likevel! Pulsen min fikk kjørt seg også, takket være aktivitetsklokken min har jeg oversikt og det høyeste den har målt er 163spm, det vil jeg si er bra!

I morgen er det meldt mer deilig og varmt vær! aller helst vil jeg dra til Humleplassen! jeg har utrolig nok ikke vært der i juni, det er egentlig ikke greit kjenner jeg! men så har det jo vært en årsak som heter regn også da, da er det ikke så veldig gøyt å gå der pga alt vannet som renner på stien... Men heldigvis står jo juli for døren og forhåpentligvis kommer sommeren med!:D Istedenfor å dra til skogs drar jeg til byen, jeg må forsåvidt ikke gjøre det, men som jeg sa til Pinnsvinet isted så er det jo like greit å bare hoppe i det med en gang! Dessuten så drar jeg til byen for å slippe å dra dit og bare det gjør det jo egentlig greit å dra til byen i morgen, iallfall litt! Utsetter jeg det nå er faren uansett ganske stor for at det ikke er like lett å slippe unna det stedet når vi skal prøve å møtes på nytt. Sååå da får jeg bare bite tennene sammen og hoppe i det!

Nå sitter jeg å leser gamle innlegg i dagboken min, litt sånn som på facebook sin "på denne dagen". Men det var faktisk noe av det aller dummeste jeg kunne finne på å gjøre når jeg er sliten og har vonde bein fra litt for mye aktivitet! For når jeg fant innleggene som er nærmest denne dagen handlet det bare om ting jeg ikke skulle ha lest om akkurat nå. Men som Solstrålen så fint sa så klarer jeg meg! Det går bra, det gjør jo det! Men nå lukket jeg dagboken, det får være nok lesing og mimring for i kveld!

Tror jeg heller skal lage meg litt kvelds, er ikke så veldig sulten men det er greit å ha litt påfyll før det blir alt for sent!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar