fredag 9. juni 2017

Ramlet av hengslene

Kvelden i går ble bare verre og verre med tanke på smertene i beina, det var ikke særlig kjekt! Når jeg krøp under dynen gikk jeg nesten av hengslene for jeg hadde så hinsides vondt i beina... natten ble også deretter - dårlig... Når jeg ble dratt ut av søvnen kvart over åtte var jeg vanvittig trøtt, det kjentes ikke ut som om jeg hadde sovet noe særlig og å stå opp, ja, det var ikke en tanke som fristet i det hele tatt!

Men opp måtte jeg, for jeg skulle jo til Fysio-damen! Det var tungt å komme seg ut av sengen og jeg brukte fryktelig lang tid, først et par minutter på halv ti satt jeg og spiste frokost, da skulle jeg gå 9.35... likevel begynte jeg å styre med andre ting, sånn som å finne en liten overraskelse til Fysio-damen som nettopp har hatt bursdag:p Hurra for henne! Da er det greit med lageret fra julemarkedet for der fant jeg den perfekte gaven til henne! Egentlig skulle jeg pakke den inn men magen min var veldig irritert og utålmodig så da var det best å spise ferdig frokosten før jeg gjorde noe som helst annet!:p Så istedenfor å pakke inn gaven klippet jeg av en bit gavebånd, knøt det til en fin sløyfe og festet det med en tråd i glidelåsen før jeg la det i sekken, slengte på meg en jakke, tråkket nedi skoene og stormet avgårde:p

På vei til Fysio-damen møtte jeg på min kjære Sjefsengel! hun var ute i et eller annet ærend og føk forbi meg med et hei og et stort smil:D Fysio-damen har blitt mormor siden sist og jeg var så heldig å få se masse babybilder<3 Og gaven ble hun veldig glad for!:D Etter at jeg hadde vært hos henne var jeg veldig trett, men jeg turte ikke å dra hjem rett og slett fordi jeg var veldig bekymret for at jeg bare kom til å sovne... ikke var beina i humør for en gåtur heller, så da dro jeg på en liten shoppingtur:p Masse, masse salg på Lindex men fant jeg noe? niks, nada og nei, ingenting fristet! kanskje ikke så rart siden det ikke er noe nytt de har på salg da, alt har jo hengt i butikkene nå i våres og det har jeg finkjemmet bådet tre og fire ganger uten å finne så veldig mange plagg! På vei hjem igjen sovnet jeg, hehe, det var kø og det gikk saaaakte, saaaakte avgårde, men jeg sov heldigvis ikke så veldig lenge da!

Nå sitter jeg i sofaen, beina har det fremdeles pittelitt bedre enn i går kveld men det er bare pittelitt... Jaja, heldigvis er det helg! Uken som kommer blir alt annet enn rolig, avtaler hver eneste dag, starter uken med nav-opplegget og avslutter uken med tannlegetime... tannlegen går forøvrig greit da, er i trygge hender hos tannlegen og sekretæren hennes. (Og det beste av alt når det gjelder den timen må jo være at jeg slipper å betale et eneste øre!:D en stor fordel når man har CMT!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar