fredag 2. juni 2017

Woho, feberfri!

Herlighet så kjedelig det er å være syk altså!
Feberen kvittet jeg meg med heldigvis i går kveld, det var veldig greit! Men formen er langt unna å være slik den pleier å være! At det regner ute hjelper liksom heller ikke særlig, på den andre siden er det kanskje like greit siden jeg ikke er frisk!

Dagen har blitt brukt til å sitte i sofaen, jeg blir nemlig veldig lett svimmel og da begrenser det seg jo veldig på hva jeg kan finne på. Samtidig så skal man jo holde seg i ro første feberfrie dag, så da er kanskje svimmelheten like grei å ha! Fordelen med å ha en sånn rolig dag er at jeg får lest masse da! nå har jeg bare knappe to bøker igjen av Sagaen om Isfolket, begynte på nr. 46 av 47 i sted, vet egentlig ikke helt om jeg vil at det skal ta slutt!

Egentlig burde jeg ha vært en tur på butikken, har ikke så veldig mye fristende å spise. Og så har jeg lyst på mer is, for isen jeg kjøpte i går har jeg allerede spist opp, ja, jeg spiste til og med to is til frokost! tror kanskje ikke Solstrålen ville ha karakterisert det som frokost da, men er man syk så er man syk, moahahaha!:p (spiste skikkelig frokost en liten stund senere altså!) 
I tillegg er det jo fredag og da må man jo ha noe godt å spise, hihi:p Tror forresten jeg skal vente litt til, regner med at de fleste er på fredagshandelen sin nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar