mandag 19. juni 2017

Lite søvn

Dessverre fikk jeg ikke så veldig mange timer med søvn i natt, sovnet vel i ett-tiden og allerede like over seks en gang var jeg våken... Så dette blir nok med andre ord en lang dag! Men det gjør egentlig ingenting, dagen er så langt god på alle mulige måter og da gjør det ikke så veldig mye at jeg er litt trett! 

Ute regner det, det er derimot litt teit altså! Det kommer ganske mye regn akkurat nå og jeg som snart skal avgårde for å treffe Blomsterdamene... Jaja, jeg får kle meg godt da, selv om det er litt kjipt å gå med regnbukse når jeg har en sånn überkul tigths på meg:p 

For en times tid siden fikk jeg svar fra avklaringsfyren, han takket for en god formulert og ikke minst informativ tilbakemelding. Han opplevde at jeg virkelig har tenkt og reflektert nøye, han skulle bare ha visst hvor lang tid jeg har brukt på å skrive det!:p Videre ønsket han meg lykke til og avsluttet med at han støtter meg i vurderingene mine som jeg opplyser om, det syns jeg var veldig greit! Så på onsdag får jeg snakke med Humlen om hva jeg skal si til nav, nav-damen må jo få beskjed men akkurat i dag så verken vil eller gidder jeg å tenke mer på akkurat det!

Men nå må jeg få farten opp litt, er bare 38min til jeg skal møte Blomsterdamene!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar