søndag 27. august 2017

Blitt til en fjellgeit

Live er tydeligvis blitt bitt av fjellbasillen og er blitt til en fjellgeit! For i dag har jeg igjen vært på mitt lokale fjell, det er tredje gang på akkurat fire uker det! Det var veldig deilig å komme seg til topps denne gangen også! Dessverre måtte jeg dele toppen med en hel haug andre som også hadde funnet ut at de skulle gå opp der, så det var liksom ikke helt samme roen som når Humlen og jeg var der.

Nå ligger jeg helt utslitt på sofaen, er gørrsliten men heldigvis på en god måte da! Første gang jeg gikk opp på fjellet gikk jeg den enkleste veien fra meg men samtidig så er det også den verste veien, pga asfalten. Og dagen etterpå ble beina mine helt crazye, ganske forståelige egentlig siden de ikke er så veldig glad i asfalt! Og samme vei gikk jeg også i dag, så jeg forventer på en måte at det samme skjer i morgen... Men jeg får heller ta den "straffen", om den kommer, for turen var så deilig at den på en måte er verdt eventuelle ekstra smerter! Mulig jeg ikke ser det slik etter at smertene har kommet meeeen inntil det eventuelt skjer så er det verdt det!

Nå går vi inn i sommerens siste uke, eller, den har vel egentlig startet siden 1.september er på fredag da. Hva som skjer i uken som kommer vet jeg ikke helt, eller, det vanlige vet jeg jo om, sånn som strikkeklubben, Humlen og yoga hos Sommerfuglen. Men utenom det har jeg ingen planlagte planer, Fysio-damen har nemlig stukket av til Spania for en uke så da har jeg fri derfra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar