fredag 18. august 2017

Flashbacks

1.dag i 8.klasse, det er 16år siden jeg startet på ungdomsskolen og 16år siden jeg fikk Musikeren som klasseforstander. Jeg har ikke så innmari mye minner fra den dagen men noe dukket opp i går kveld/natt og resultatet var at jeg sank til bunnen av tankeelven og hadde store problemer med å få hodet over vann igjen...

Jeg kom i klasse med en som jeg hadde gått i klasse med hele barneskolen og en fra parallellklassen vår. Hun fra b-klassen kunne ikke fordra meg og var en av de slemme, hun fra min klasse var en av veldig få gode. De to var veldig gode venner men pga hun fra b-klassen var det ikke noe plass til meg, så de forble en duo. Noe sammen var vi likevel da, sånn som når vi gikk til skolen ilag, det gjorde vi også denne dagen. Sannsynligvis var det opplett, jeg husker iallfall ikke at det regnet. Takket være arveklær kunne jeg denne dagen ha på meg en av disse innmari populære buksene, Miss Sixty, de var alt for dyre så jeg kunne bare se langt etter de, om jeg ikke var så heldig at jeg kunne arve da. Mulig jeg hadde ny sekk også men jeg husker ikke om jeg kjøpte den i forbindelse med 8. eller 9.klasse.

Skolegården var full av elever, de i 9. og 10. var nok veldig nysgjerrige på årets nykommere, dessverre kjente flere av de meg igjen og det fikk jeg høre... Vi var seks klasser på trinnet, jeg havnet i midten så det tok litt tid før det ble min tur til å bli ropt opp. Jeg stod sammen med hun jeg kjente fra før av, dessverre var vi et godt stykke ifra hverandre når det gjaldt etternavn og jeg måtte derfor bli stående alene en stund, noe som var fryktelig ubehagelig! Til slutt var vi samlet i klasserommet og møtte Musikeren og de andre elevene i klassen. Hva mer som skjedde den dagen har jeg ingen som helst minne om, kanskje vi fikk møte noen av de andre lærerne våre og så fikk vi garantert en timeplan og annen info som vi hadde bruk for. 

Og sånn startet tre nye år i helvete...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar