lørdag 19. august 2017

En treg lørdag

Til tross for at jeg våknet allerede klokken 9 brukte jeg over to timer på å komme meg opp av sengen, hahaha:p Nå har jeg ikke kommet lengre enn sofaen men samtidig har jeg gjort noe på veien hit da, nemlig rydde. Energinivået mitt er helt på bærtur, men jeg prøver likevel å lure inn pittelitt rydding sånn at jeg til slutt kan fyke over gulvet med litt vann og såpe! mulig det ikke skjer før i morgen da, men jeg må bare fortsette å prøve og lure Energisjefen litt! 

Ute regner det og det frister ikke et eneste milisekund og gå ut, så enn så lenge blir jeg værende inne. Dessuten så er det selveste MacGyver på tv2 helt frem til klokken to! Hvilken lykke!:D Jeg digger han like mye nå som jeg gjorde når jeg var yngre!:p Har sett alle episodene opptil flere ganger men det gjør ingenting likevel!

Pinnsvinet snakket om kjøpesenteret men jeg har ikke hørt noe fra henne, hun skulle også sove til hun våknet av seg selv og da går gjerne halve formiddagen:p Men om jeg blir med dit om hun skal vet jeg ikke. Jeg strever fremdeles med å komme meg opp av elven hvor jeg har befunnet meg siden torsdag, så et kjøpesenter en lørdag er nok ikke det rette stedet for meg å være... akkurat dette kjøpesenteret er fint i seg selv og et sted jeg godt kan være, men om det er mange mennesker der så går det ikke like greit... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar