torsdag 20. oktober 2016

En god dag!

I dag har jeg hatt en veldig god dag, iallfall hvis vi ser bort fra de to stakkars vonde og kalde beina da. Hovedgrunnen til denne sjeldne dagen er ene og alene Bamse og Karamell!!! Jeg klarte endelig å komme meg ut dit en dag også de var der:p hatt noen bomturer nemlig... Karamell satt og jobbet når jeg kom så jeg satte meg ned og pratet med henne, Bamse og en annen som jobber der satt og spiste lunsj. Men når Bamse var tilbake på kontoret sitt hoppet jeg inn til han og da fikk jeg verdens beste klem, en sånn skikkelig skvisemosekoseklem som bare Bamse kan dele ut, en sånn klem som man kjenner at alt det psykiske vonde og triste bare renner ut av en og en sånn klem man virkelig kjenner at man blir ladet opp igjen! 


De hadde det travelt, som vanlig, men jeg ble sittende der i nesten to timer, kunne gjerne ha vært der enda lengre men de skulle avgårde og måtte gjøre seg ferdig og jeg måtte også avgårde for å rekke yogaen.

Yogaen var helt okey, jeg kjente at det var veldig godt å ha vært hos Bamse og Karamell på forhånd! Timen i dag var litt positivt lagt opp, vi skulle skrive om drømmer blant annet, vi skulle også kjenne på psykiske og fysiske vondter og sånt. Men utenom beina hadde jeg ingenting i kroppen som jeg kjente så mye på, og selv om instruktøren vår påstår veldig mye jeg ikke er enig i når det gjelder smerter og sykdommer og sånt, har jeg valgt å holde CMT-smertene for seg selv på en måte. Smertene som sykdommen medfører har jo ikke noe med det jeg har opplevd i oppveksten å gjøre, sykdommen har vært i kroppen min så lenge jeg har levd, sannsynligvis da, den brøt bare ikke skikkelig ut før i fjor. Mulig oppveksten gjorde at sykdommen brøt ut tidligere eller til og med senere enn hva den ellers ville ha gjort men det er ikke så godt å si, ikke å finne ut av heller.

Egentlig hadde jeg håpet at det skulle være en time som ikke var noe kjekk, sånn for noen uker siden, jeg tror jeg har litt behov for å bare kjenne på at jeg faktisk kan og klarer å gå derfra hvis jeg vil. Men de timene kommer nok de også og da får jeg forhåpentligvis til å gå derfra hvis jeg kjenner det behovet! Mulig alt ble litt bedre fordi jeg har lagt tingene mine inn i et skap med lås på ute i gangen? skal ikke se bortifra det tror jeg!

Nå er vaskemaskinen ferdig, vet bare ikke om jeg orker å tømme den helt ennå, jeg sitter så godt her i sofaen akkurat nå!:p Om jeg skal henge opp det som ligger nyvasket må jeg tømme tørkestativet for det som er tørt først og da går det plutselig mange ekstra minutter. Måtte gjøre det i går også når jeg hengte opp klær men da ble bare alle klærne stappet inn i skapet, det skjer vel det samme med det som henger der nå også, hahaha:p Er visst bedre på å vaske klær enn å brette og legge på plass, haha:p Eller, kanskje like greit å få gjort det med en gang, for klokken ni begynner Costa del Kongsvik og det vil jeg ha med meg! Og der har det allerede begynt så da får jeg bare poste dette og heller følge skikkelig med på tven:p

Ps. hurra for Fru Smil som har bursdag i dag!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar