mandag 31. oktober 2016

Oktobers siste dag

Det er visst halloween i kveld, jeg hører de små håpefulle ute i gaten, de var også og ringte på hos de andre i huset mitt men fikk bare et knep til svar:p men ettersom yngstegutten er utenfor og leker tviler jeg på at noen tørr og gi noen knep siden de ikke fikk noe knask:p Jeg har ikke utelyset på til vanlig og har heller ikke tatt det på nå, forhåpentligvis blir det respektert!
Har ikke så mye til overs med denne feiringen heller, høytiden eller hva jeg skal kalle den er jo mer eller mindre bare til for butikkenes skyld, de skal jo tjene mest mulig penger, det virker iallfall sånn! Ikke er jeg i en generasjon som har vokst opp med det heller, tror jeg har vært på en eneste halloweenfest, den var gørrkjedelig! Da åpner jeg mye heller for julebukkene på nyttårsaften altså, de kan mer enn gjerne komme på døren og få snop!

Dagen i dag ble ikke som jeg ville ha den til, istedenfor tur i skogen ble det tur på et kjøpesenter, hvorfor kan jeg ikke klare å si nei???? men men, siden jeg sa ja til det i dag er det lettere å si nei neste gang jeg får spørsmål! Kunne skylde litt på Humlen da, hun har jo gitt meg streng beskjed om å lære meg å ikke bruke flere skjeer enn jeg har fått utdelt, det ble utrolig nok godkjent!

Nå er det tv, bok, tepper, bamsemums og avslapning resten av kvelden! I morgen er det igjen tid for strikkeklubb, det eneste problemet er at jeg ikke vet helt hva jeg skal strikke på... har litt for mange prosjekter på pinnene... egentlig bare et luksusproblem:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar