lørdag 1. oktober 2016

Velkommen oktober!

Da er oktober i gang!
Vet ikke helt hva denne måneden vil bringe, jeg har veldig lyst til å dra en tur til Sverige men kanskje jeg rett og slett skal vente med det til julen er enda nærmere? få litt julestemning i et annet land? tror uansett jeg kommer til å vente til etter jeg har vært hos nevrologen igjen, rett og slett fordi jeg står på ringeliste i tilfelle avbestillinger. Det hadde vært ufattelig kjipt å få telefon fra sykehuset om jeg befant meg i et annet land, sjansen for at det skjer er nok ikke så veldig stor men likevel!

Dagen i dag har gått til shopping, kjøpte en hel serie med bøker på fretex. Kunne helt sikkert ha lånt serien av Karamell men da hadde jeg gått glipp av muligheten til å kjøpe hele serien i dag, så da måtte jeg rett og slett bare slå til!:p Så nå går jeg iallfall ikke tom for lesestoff de kommende ukene!:D Men jeg kjenner at turen var alt, alt, alt for lang! var vekke i ganske nøyaktig fem timer og det er vel egentlig iallfall to timer for mye, minst... når jeg kom tilbake til byen kunne jeg enten vente i halvannen time og ha direktebuss hjem eller vente i 30min og ta to busser hjem, valgte den lengste ruten men korteste ventetid:p Så nå er jeg supersliten, men men, sånn blir det bare av og til!

Hva resten av kvelden skal brukes til vet jeg ikke helt, en kombinasjon av lesing, strikking og tv kanskje? burde jo hatt bokserien jeg kjøpte på lydbok for da kunne jeg jo ha strikket samtidig som jeg hadde fått med meg historien!:p Men serien består av nesten 12.000sider så jeg tror rett og slett ikke den finnes som lydbok!

Nå sitter jeg og ser på Cake Wars eller noe sånt, og herlighet for noen kaker! skulle gjerne hatt tusen skjeer med energi, så kunne jeg ha fylt opp fryseren med litt boller og kaker, men det hadde vært vanlige kaker da:p dog kunne jeg gjerne ha sittet i dommerpaneelet og smakt på de kakene der da:p
Tror faktisk at denne kaken skal bli bakt nå, utifra temaet (star wars eller noe sånt), tegningene og et googlesøk:

bildet er lånt herfra


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar