mandag 17. oktober 2016

Ikeatur

I dag var jeg på IKEA og kjøpte meg en benk til gangen sånn at jeg både kan sitte om jeg har umulige sko å få på meg og som et sted hvor alle skjerf og votter kan ligge. Jeg våget meg en tur ut dit siden det kjentes ut som om jeg hadde fått nok energi til det etter å ha tenkt og tenkt på hvor lurt det ville være. I tillegg tok jeg ikea-bussen, det sparte jeg nok masse energi på, hadde jeg tatt rutebussen måtte jeg ha gått betraktelig lengre enn det jeg gjorde for det tar iallfall ti min fra/til busstoppet!

Nå er jeg sliten men jeg tror ikke jeg er mer sliten enn ellers etter en slik tur! At beina er smertefulle og vonde er det ikke så mye å gjøre med, det som er positivt er at turen i dag neppe har noe skyld i det siden de har vært sånn i flere dager allerede!

I morgen skal jeg på strikkeklubben, tror strikkingen blir byttet ut med plombering av bøsser og sikkert litt annen klargjøring av kart osv. siden det er tv-aksjon på søndag. Men det gjør ingenting, skulle gjerne ha gått med bøsse på søndag men det tar jeg ikke sjansen på rett og slett! Så da er det jo greit å kunne hjelpe til før og etter istedenfor!

Resten av kvelden vil gå til litt tv og sikkert litt lesing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar