torsdag 6. oktober 2016

Helg, høstferie og brudd på kveldsregler

Jeg hadde tenkt å skrive et eller annet men så forsvant det som dugg for solen, da var det visst ikke så viktig:p Kanskje det er et tegn på at jeg heller skal finne sengen istedenfor å sitte her i sofaen med macen? er jo et lite brudd på Solstrålens og Humlens kveldsregler dette her altså... ups!:p

Jaja, i morgen er det helg, skjønner ikke helt hvor dagene blir av! I morgen starter også høstferien for skolebarna, da blir det nok muligens litt mer liv både i huset og utenfor. Tror min høstferie skal være rolig, den innebærer per nå faktisk bare en eneste avtale og det er med Humlen allerede på mandag! Siden det er ferietider skal vi ut på skogstur i solen og det gleder jeg meg til:D Veldig kjekt å gå på tur med noen som har forståelse for at man ikke alltid har så lett for å gå! Resten av uken skal jeg bare gjøre akkurat det jeg vil, håper jeg på da, yogaen har også høstferie og det kjenner jeg faktisk er litt godt!

Håper natten din blir god!:)

Ps. jeg pleier vanligvis ikke å tigge men blir fryktelig glad for en kommentar eller to altså:) (og så hadde vært kult at det er noen normale lesere her inne og nesten ikke bare utenlandske som blir videresendt fra ymse og merkelige nettsider...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar