onsdag 26. oktober 2016

Mørkeutfordring!

I dag var jeg endelig hos gode Humlen igjen! Siden vi hadde halvannen time til rådighet gjorde vi også yoga! er kult med sin egen yogamester altså! syns egentlig jeg lærer mer av henne enn på kurset jeg går på. Det snakket vi også en del om, jeg vet ikke helt om jeg har så lyst å fortsette der, det er litt sånn bob-bob egentlig... Som Yogamester Humle sa så kan det jo hende jeg like gjerne vil ha bedre utbytte av vanlige yogatimer og ikke der hvor vi er en gjeng med psykiske problemer. Så derfor har jeg planer om å gå på grunnkurs etter jul, det som starter neste uke er fullt så da har jeg satt meg opp på en liste slik at jeg er sikret plass på neste kurs.

Jeg fikk en utfordring av henne i dag også. Å være ute i mørket er noe jeg ikke er så veldig glad i og det har hun skjønt, hun har også bestemt seg for at det er noe vi skal fikse litt på:p Så utfordringen til neste onsdag er å gå på butikken mens det er mørkt, hun bryr seg ikke om jeg bare går til butikken og snur uten å gå inn, det har ikke noe å si. Men jeg får derimot ikke storme ut og løpe avgårde dit og så løpe hjem igjen! Jeg sa at jeg kunne kjøpe sjokolade som belønning, det var helt greit! Så siden jeg klarte å la være å kjøpe sjokolade når jeg var på butikken i ettermiddag hadde jeg nå en glimrende god grunn for å gå ut i mørket! Derfor hoppet jeg ut i utfordringen med både armer og bein, og vet du hva? det gikk faktisk ganske greit! Nå er ikke butikken så veldig langt unna, det tar meg tre-fire minutter å gå dit, maks, så jeg var ikke vekke i mer enn ti-tolv minutter tror jeg. Men jeg løp ikke, jeg gikk rolig og jeg nøt den gode, våte lukten av høst!

Vi snakket også om de to hektiske dagene jeg har hatt, tror hun var fornøyd med at jeg har vært sosial altså!:p jeg fortalte også om Solstrålen som poppet opp i hodet mitt og hjalp meg når jeg gjemte meg inne på toalettet. Så det hun, altså Solstrålen, sa til meg siste timen hos henne, at hun er her men ikke helt fysisk stemmer!<3

Nå sitter jeg i sofaen og ser på tv, spiser sjokolade og drikker julebrus, hahaha:p 
Lovet Humlen å være i seng på riktig side av midnatt og det har jeg virkelig tenkt å prøve på! kan ikke garantere at jeg sover innen midnatt, men jeg skal nok klare å ligge i sengen med dynen godt pakket rundt meg innen klokken slår tolv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar