lørdag 8. oktober 2016

Litt ymse om det ene og det andre

Da er lørdagskvelden kommet, jeg har tent stearinlys. Litt morsomt for jeg har tre like kubbelys, bare forskjellige farger, de har brent like lenge men likevel er det tre veldig forskjellige varianter. Et har brent rett ned med bare en anelse bøy på kanten, et har to topper og to bøyer mens det siste har veldige bølger, litt tynne kante og til og med rent litt over her for noen kvelder siden:p (mulig litt min feil for jeg måtte pille litt, hahaha:p)

Dagen i dag ble ikke helt som jeg ville men det går fint, jeg har fått hengt opp et par bilder på veggen så jeg har iallfall fått gjort noe fornuftig!:p Ellers har de siste nettene vært fullstendig håpløse! jeg drømmer så ekstremt mye rart og har voldsomme mareritt, det igjen fører jo til at jeg knapt føler at jeg har sovet når jeg våkner om morgenene.... Noe positivt er at jeg våkner av meg selv som regel hver eneste morgen da, selv om jeg gjerne skulle ha våknet et par hakk senere likevel. Så søvnprosjekt del 2 har så absolutt funket! Jeg har sluttet å ta dagslyslampen på hver eneste morgen, rett og slett fordi noen dager er jeg veldig våken, mens andre dager må den på for da er jeg så trett at jeg trenger hjelp til å våkne:p
Håper dette vil virke på trettheten på kvelden også! hadde jo vært veldig greit å bli noen lunde trett til SAMME tid og ikke ha det gående alt fra 17.00 til 00.00! Men muligens det bare tar litt lengre tid!

Jeg er invitert i besøk en dag til uken, til det stedet, jeg vil ikke, overhodet ikke! jeg klarer ikke tanken på å måtte dra igjennom den tunnelen, eller i det hele tatt å sette meg på bussen som tar meg dit... dessverre er det ikke så mye forståelse å få fra de som inviterer, det er få som skjønner at jeg ikke vil dit dessverre! Solstrålen sa så fint at jeg må velge mine egne kamper og dette er en kamp jeg ikke vil ta, langt ifra! Humlen foreslo at jeg skulle invitere de hit istedenfor men kjenner jeg de rett så blir det for mye stress, det er for langt unna, det må lages middag, husarbeidet må gjøres, plenen må klippes osv. osv. osv. og kommer de så må de dra med en gang fordi det tar jo tid å komme hjem, er gjerne mer husarbeid som må gjøres, mat som må lages etc. etc. Foreslår jeg at vi skal møtes i byen er det det samme som gjelder, så det letteste er bare å takke pent ja og dra dit MEN det har jeg ingen planer om å gjøre! (selv om jeg burde levere en bursdagsgave da... akkurat det problemet er på en måte ikke et problem helt ennå da jeg ikke har kjøpt noe gave foreløpig, hehe...) Såååå, da får jeg spille syk da, er vel det letteste å komme seg unna med... gaven, om jeg finner på noe fornuftig, kan alltids sendes i posten, så akkurat det er ikke noe problem da!

Jaja, tror jeg skal strikke litt, eller kanskje jeg skal finne boken jeg leser og lese litt? har begynt på en serie som består av 47bøker, begynte på 2`eren i dag og har allerede lest over halve boken:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar